torstai 6. syyskuuta 2012

Muuttopuuhia

Tänään tuli käytyä tekemässä muuttoa Unikosta Kulleroon. Unikkolaiset lähtevät pian työssäoppimaan ja asuntolan pitää olla vapaana majoituskäyttöä varten, joten mut evakuoitiin Kulleroon, joka on ihan kiva vaihtoehto. Tai siis paras. Toinen vaihtoehto olis ollut Koivu, jossa jo jonkin aikaa asuin, enkä sinne toistamiseen halua... En tosiaan ottanut kuvaa siitä tavaramäärästä mikä paikkaansa tänään vaihtoi, mulla on tapana raahata kolmen päivän vierailullekin suunnilleen kaks matkalaukullista roinaa, joten voitte kuvitella miten kolmen vuoden tavaroiden suhteen on...

Mutta jottei tää postaus jäis vallan ilman kuvia, niin olinpa katsomassa myös kunkkareita! Meinas palaa käpy, torstaina sain vähän aikaa kuvattua ihan ok ja sit alko tarkennus sohlaamaan. Lauantaina iltapäivällä sain ratkaistua sen ongelman, olin ilmeisesti mennyt vaihtamaan jossain toisessa asetuksessa tarkennuspistettä? En tiedä millä järjellä, mutta sillä se korjaantui.

Nää on vielä manuaalitarkennuksen tuotoksia, koittakaa kestää pientä epätarkkuutta...



Opiston ruunat Sirukin Valo & Kingi koivikko-tarhassa



Ori Valmari ruokala-tarhassa, ja Ypäjä Universal "Nappi" Sireenissä.


Laura Porthan & Rosmo



A.T. Unikuva


Kestosuosikki Linkker orikavalkadissa


Kuva ei päätä huimaa, mutta hevonen!! Hessin Leevi, jouduin pari(kymmentä) kertaa katsomaan että onko tuo oikeasti suokki, vai onko joku leikillään tuonut peeveen puttejen keskelle.


Kaisa Kähö & Silvolan Elmeri


Rosali Kivitie & Jaime orikavalkadissa


Uusi tulokas suosikkilistoille; Silvolan Hemminki ratsastajanaan Anna Kärkkäinen.


A.T. Unikuva toistamiseen. Mutku se on niin ihana, tykkään kun se on niin kevyen mallinen! 


Oiskos tää nyt Topias, eli New Profit Sireenissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti