lauantai 8. syyskuuta 2012

Eilen tuli käytyä Nuorten hevosten festivaaleilla katsomassa kun pari entistä luokkalaista tuli käymään. Kaveri siis meni toisen kaverin viisivuotiaalla Helppo B:3:n. Tosi aktiivisesti olinkin siis kisoja katsomassa, huimat 1½ ratsukkoa, heh.

Kaverista en uskalla kuvaa laittaa, joten tässä olis ainoa kuva jostain toisesta ratsukosta, aivan ihana asetustestikuva :'D

Radan jälkeen päätin mennä kavereiden mukaan tallille, kun uljas kisaratsu hoidetaan pois. Samalla kävin moikkaamassa maailman parasta suokkitammaa, joka muutti kyseiselle tallille viikko sitten. Talli, jolla kävin monta vuotta, lopetti toimintansa kesällä ja hevoset myytiin, joten on aikamoinen tuuri että toinen lempihevosista sattui tulemaan Ypäjälle. Olen ollut hevosen kanssa tekemisissä siitä lähtien kun se oli kaksi, ja siitä muodostui erittäin pian todella tärkeä otus mulle.


Itse ihanuus laitumelle päästyään 2009

Ja tottakai, pieni kuvauskierros opistolla sillä välin kun odottelin syömään lähteneitä kisailijoita takaisin Forssasta:


Ypäjä Uranus
Ehdokas
Lorentso

Hetki sitten tuli myös hieman ikävempiä uutisia Opiston suunnalta. III-käytävän ruuna Pjerrot Af Dalbjerg DK eli Pelle lopetettiin 3.9.2012 :( Pelle oli kiva kaveri ja tosi mukava ratsastaa.

Pelle laitumella

Sain myös juuri kuulla, että eräs entinen hevosopiston asukki, myös aivan ihana hevonen Utopia, kuoli alkukesästä kohtukierteeseen </3

Kahlailemassa Utopian kanssa. 2009? © Emmi

Utopia tarhailemassa 2009

Mutta tuli opistolle myös jokin aika sitten vanha tuttu majailemaan kolmostalliin! PRE-ori Kilate, joka on tuttu tapaus ensimmäisestä työssäoppimispaikastani :) Kuvaa hänestä omista arkistoistani ei näköjään löydy (uskomatonta kyllä) mutta linkistä pääsee katsomaan herran kuvia sukupostiin.

Sussu vaan sanoi mulle kerran kun olin kolmostallissa katsomassa kun hän hoiti Stikkania, että neloskäytävälle on vissiin tullut pre-ori. Minä tietty innoissani kävelin läpi neloskäytävän tällaista eksoottisen rodun edustajaa katsomaan, mutta sopivaa ehdokasta ei löytynyt. Kävelin pihan kautta aikeissa mennä vitoskäytävälle, kun huomasin kimon tarhassa, ja samantien tuli mieleen että tää on ihan varmasti Kilate! No, V-käytävän ulko-ovesta sisälle, ja siinähän se tuttu nimi luki heti ensimmäisenä vasemmalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti