maanantai 17. joulukuuta 2012

Viimeiset näytöt ennen joulua...

...olisi nyt suoritettu! Asiakaspalvelunäyttö, jota en osannut stressata, meni päin mäntyä ja suoritukseni oli sarjaa aivokuollut. Eläinlääkinnän näyttö meni ihan hyvin, vaikka sitä stressasin paljon enemmän! "Kyllä sä nä asiat osaat, varsinkin kun vähän lypsää", eli ei ihan tuoreimmassa muistissa kaikki jutut, mutta kyllä ne itselleni hankalatkin asiat sieltä sitten tuli kun vähän pohti :)

Aamulla oli ratsastustunti. Kerrassaan poikkeuksellinen sellainen, mentiin seuraa johtajaa ja peiliä, ratsastettiin ympyrällä ilman jalustimia ja yhdellä kädellä. Tehtiin paljon siirtymisiä, Röllikin hoksasi äkkiä mistä on kyse ja alkoi toimimaan siirtymisissä todella kevyillä avuilla :)

Illalla kävin auttamassa tekemään iltatallin, sillä eräs luokkalaisemme jonka piti tällä viikolla olla toisena tallissa, päättikin jättää tulematta paikalle... Nappasin Ipetuksen saunamäestä kaukohevosena, ja sitten kakkosta kohti.

Kakkostallista oli tänään jatkanut matkaa kohti vihreitä laitumia herrasmies, sh-o. Valmari yhdessä Badmanin (Väiski) kanssa :(

Vanhaherra Valmari kesällä tarhassa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti