sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Täällä taas!

Tietokoneongelma selvisi, siitä olikin vaan näyttö rikki, eli kokeilumielessä tehty erillinen näyttö kiinni läppäriin  toimii!

Meillä on tosiaan mahtunut tähän "poissaoloaikaa" mm. HIHS, remppaviikko, tanssiaiset, loma (♥) + ratsastuksen loppunäytöt. Niin se koulu vaan lähenee loppuaan... Toisaalta odotan täältä poispääsyä ihan järjettömän paljon, mutta sitten herää kysymys, että mitäs tämän jälkeen? Mulla ei ole minkäänlaista hajua mitä teen tämän koulu jälkeen (okei, hevosalalle en ajatellut ainakaan ihan heti jäädä töihin...), ja kuitenkin 4kk päästä pitäis olla suunnitelmat elämää varten jo vähän niinkuin valmiina.

Viimeaikoina ollaan tehty ahkerasti opinnäytetyötämme, it's going to be awesome ! Viikko sitten meillä vaihtui myös melkein kaikilla hevoset. Itse olen niin tyytyväinen hevosvaihtoon kun vaan voi olla, huomasi tuon Turskan kanssa ettei meidän kemiat oikein kohdanneet missään vaiheessa... Nyt ratsuna on 13-vuotias sh-ruuna Norylli, eli tutummin Rölli. Röllin kanssa on yhteistyö alkanut sujumaan hyvin, ja nyt on todella kiva kun on ollut enemmän itsenäistä ratsastusta, niin on päässyt paremmin tutustumaan hevoseen. Röllillä mennään sitten uusiksi koulunäyttö joka meni niin päin *ruma sana* kun vaan voi. Turska oli verkassa vielä hyvä, mutta radalla kaikki menikin sitten päälaelleen. Tai no ei kirjaimellisesti, eli en ole laskeutunut satulasta pää edellä maneesin pohjalle, mutta noin muuten. Estenäytöstä tuli kakkonen, ihan ok.

Loppuvuosi on/on ollut näyttöjentäytteistä, ja nakki napsahti taas meidän porukalle, eli ollaan joko joulu tai uusivuosi tallissa, kun hevoset pitää liikuttaa... Itse olen joulun, sillä halusin ehdottomasti synttärit + uv vapaaksi.



2 kommenttia:

  1. Ihana Rylli :) Se oli mulla remppana silloin kun olin opistolla. Hurjaa että se(kin) on jo 13 vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, hän on kyllä ihana :) Äkkiä se aika sitten meneekin! Mäkin tässä yks päivä kauhistelin jo sitäkin että Jaani taitaa olla tällä hetkellä III-käytävän vanhin... Jollen nyt ihan väärin ole hevosia muistanut, kheh.

      Poista