torstai 14. maaliskuuta 2013

TJ 36

Ja tässä vaiheessa sitten päätin pitkästä aikaa taas jotain tekstiä kirjoittaa. Joo, kiitos iki-ihanan älypuhelimen, koneenkäyttöni on vähentynyt n. 95%, joten eipä ole tullut tännekään päivitettyä.

Kevät menee valinnaisaineiden parissa. Itselleni oltiin automaattisesti tungettu kaikki 10ov ratsastusta, mutta halusin ehdottomasti päästä kengittämään, joten kävin toimistolla sopimassa asian. Pajaa ja vähän valjasverstasta siis.

Loppukevääseen mahtuu vielä kaksi näyttöä, yhdet messut ja muutamia rästiin jääneitä tehtäviä...

Kengitystä on ollut melkein joka päivä, se on huippua. Olen pariin otteeseen miettinytkin, miksen sittenkin suuntautunut kengitykseen. Tänään uhrina oli sh-r. Upitus, iki-ihanan Ipetuksen jälkeläinen. Upitus seisoi kiltisti paikoillaan koko toimituksen ajan. Tällä viikolla pajalla on ollut myös ilmeisesti monimuoto-opiskelijoita, joten hevosia ei ole meille niin paljoa riittänyt, nytkin oltiin neljä ihmistä yhden hevosen kimpussa, eli jokaiselle yksi jalka. Eilisestä opiksi ottaneena, pysyin tänään etukaviossa. Näin heikkokuntoisella alkuviikon kahvakuulailut liikuntatunnilla vaikuttivat eilen ainakin vielä niin paljon lihaksiin, että harvinaisen raskasta takapäätä kenkäillessä pääsi kyllä kirosanoja enemmän kuin laki sallii.


Ypäjä Arskaa kenkäiltynä

Tänään oli koulua vain kaksi tuntia aamupäivällä, ja jos olen viisas niin käytän vapaaillan huomiseen matikantenttiin opiskellen. Se jää nähtäväksi...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti