keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Mistä tässä oikein on kyse

Tuleva hevosenhoitaja, suuntautumisena hevosharrastepalveluiden tuottaminen ja toivon mukaan tulossa siinä samalla papereihin myös nimike "harrasteohjaaja". Ypäjän hevosopistolla olen opiskellut vuodesta 09, kunnes 2011 alkuvuodesta jouduin valitettavasti välivuodelle. Opinnot jatkuvat 9.pvä aina 2013 kevääseen asti. Vielä olisi odotettavaa aikaa jäljellä muutama päivä, kunnes pääsee takaisin koulunpenkille. Blogissa keskitynkin siis kertomaan opiskelun arjesta kyseisellä linjalla. Blogin pitäminen ei taida lukeutua niihin suurimpiin vahvvuuksiin, mutta pääasia on kunhan tästä saisi edes pientä tuntumaan opiskeluihin.

Ajattelinkin, että voisi tässä ihan ensimmäiseksi muistella hieman aiempaa opiskeluaikaa, sekä kuvin että tekstein. Kaikki kuvat © minä, ellei toisin mainita. Kuvat saa isoiksi klikkaamalla!


17.9.2009, edelleen keskeneräinen muutto huoneessa ensimmäisen yön jäljiltä Lumpeessa. Hetki, jolloin huomasin että kämppis oli päättänyt vaihtaa huonetta tosiaan jo ensimmäisen vuorokauden aikana, noh, more room for me!



24.8.2009 Ensitapaaminen nimikko Jaanin kanssa. Kavioluun murtuman vuoksi jonkin aikaa hoitaminen tapahtui karsinasta poistumatta.





3.12.2009, Itsenäisyyspäivän tanssiaiset, osa luokasta ja silloinen luokanvalvoja. (© Agda)




21.4.2010 Jaanin ensimmäinen tarhaus laiduntarhassa kaverien seurassa sitten kipeytyisen. Taisi olla porukan pienikokoisin, mutta kovasti näyttämässä kuka oikein määrää ;)



19.5.2010 r. Lautturi ja estetunti ulkona, bankettia hyppäiltiin ja muuta mukavaa. Olikin ensimmäinen kerta kun päästiin hyppäämään jossain muualla kuin maneesissa. Late oli todella reipas koko tunnin ajan, ja intoa riitti. :) (© Marika?)



XXXVII Finnderby. Töiden lomassa ehti välillä kisojakin katselemaan. Työt olivatkin sitten tallihommia V-tallilla, eli toimihenkilöinä ei tällä kertaa meidän ryhmä toiminut.


 Kuvasatoa hevosista



Nuorisoa. Ylärivi: sh-t. Ypäjä Hilla, sh-o. Ypäjä Huttunen, sh-t. Ypäjä Heila, sh-t. Ypäjä Aino
Alarivi: sh-o. Ypäjä Hemmo, sh-o. Ypäjä Eemeli, r. Runopoika.
Kuvat otettu touko-, kesä-, ja lokakuussa 2010.



III-käytävän ruunia, eli opiskelijoiden tuntihevosia. Ylärivi: pv-r. Livingstone, sh-r. Stikkan, sh-r. Opeliksi ja sh-r. Sirukin valo
Alarivi: sh-r. Lautturi (takana Stikkan), sh-r. Norylli, sh-r. Jaani ja sh-r. Kingi



Ypäjäläistä orivalikoimaa. Ylärivissä Kelmiläiset pojat Lorentso (47 jälkeläistä, i. Kelmi), Iikor (9 jälkeläistä, i. Samuli), Jaime (joka tosin ei ole enää hetkeen ollut hevosopiston omistuksessa. 42 jälkeläistä, i. Kelmi) sekä Samuli († 7.12.2011, 48 jälkeläistä, i. Kelmi)
Alarivillä Pysteri (383 jälkeläistä), Taikuri († 4.7.2011, 182 jälkeläistä) sekä vuoden 2010 vierailulta El Mikko (62 jälkeläistä)


Kovin paljoa tämä postaus ei kyllä aiemmista opiskeluista valottanut, mutta eiköhän niin käy kun palataan taas "normaaliin" arkeen. Todennäköisesti malttamattomana vielä ennen opistolle paluuta heitän jotain kuvapostausta vielä kehiin, vaan nyt voisi harkita nukkumaanmenoa, jos saisi unirytmiä taas vähänkään kunnollisempaan suuntaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti